MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Biz Halkımıza, Onlarda Bize Güveniyor

​​​​​​​AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde Düzce’de yine tüm belediyeleri alacaklarını belirterek, “Biz halkımıza, onlar da bize güveniyor” dedi.

22 Ekim 2018 Pazartesi 18:39
Okunma
Biz Halkımıza, Onlarda Bize Güveniyor

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Keskin, vekiller teşkilatlar ve belediye başkanları arasında sorun yaşandığı söylentilerinin doğru olmadığını belirterek. “AK Parti teşkilatları olarak sahadayız. Seçim sürecine giriyoruz. 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlere az bir süre kaldı. 297 köyümüzü ve 67 mahallemizi gezmeye gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana halk günleri düzenliyoruz. Sadece seçimden seçime sahaya çıkıyor değiliz. Göreve başladığımızdan beri köy ve mahalle gezilerimizi, hak günlerimizi sürdürüyoruz. Sahada çeşitli sorunları görüyoruz ve çözmeye gayret gösteriyoruz. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız uyumlu bir şekilde çalışıyor. Her seçim sürecinde olduğu gibi teşkilatlar arasında, vekiller ile teşkilat mensupları arasında, belediye başkanları arasında problemler olduğu yönünde söylentiler çıkıyor. Böyle bir durum yok, hiçbir zaman da olmayacak. Çünkü ben değil, biz siyaseti yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızdan aldığımız yol haritası bu şekilde” diye konuştu.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Düzce’deki tüm belediyeleri alacaklarına inandığını vurgulayan Keskin, “Seçim sürecinde aday adayları birbirleri ile yarışacaklar. Biz en kaliteli, en iyi hizmeti verebilecek, bugüne kadar görev yapmış arkadaşlardan da en iyi hizmeti vermiş isimlerle yola devam edeceğiz. 31 Mart’ta yine Düzce’de bütün belediyeleri alacağımıza inanıyoruz. Halkımıza bu konuda güveniyoruz, onların da bize güvendiğini biliyoruz.”

“Yerel seçimlere yönelik bir hamle”

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, MHP Düzce Milletvekili Yılmaz’ın önergesini önümüzdeki seçimleri etkilemeye yönelik bir hamle olduğunu söyledi. AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, geçtiğimiz hafta meclise sunduğu fındık önergesi ile Düzce gündemine oturan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’a “Neden grup kararını beklemedin?” sorusunu yöneltti.

Keskin Yılmaz’a Ak Parti’nin azınlıkta olduğu bir önergeyi neden meclisten geçiremediğini sorarak “Ümit Yılmaz bir çalışma yapmış, soru önergesi haline getirmiş ve meclise sunmuş. Bunun yaklaşık 15 gün öncesinde MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun bir açıklaması vardı. Ümit Yılmaz’a sahip çıkılması hususunda Ak Parti milletvekillerine ve bizlere çağrıda bulundu. Vekillerimiz Düzce’nin oylarıyla seçilmiştir. Ben Düzce’nin menfaatlerini ön plana çıkartmamız gerektiğini her zaman söyledim. Bizim Etik kurallar çerçevesinde yaptığımız bir ittifakımız var. Bu sebeple sayın Caboğlu’nun çağrısını doğru bulmuştum. Fakat grup kararları alınmadan yapılmış bir harekettir. Ümit beye göre yaptığı şey doğru olabilir. Verdiği önerge CHP ve HDP milletvekilleri tarafından desteklenmiş bir önergeydi. Bu grupların sayısı Ak Parti grubuna göre daha fazlaydı. Kendisine sormak istiyorum; Ak Parti’nin azınlıkta olduğu bir önergeyi neden meclisten geçiremedi? Ümit bey grup kararı ile hareket etmemiştir” dedi. 

Bu hafta içerisinde Mecliste bir fındık komisyonu oluşturulacağını kaydeden Hikmet Keskin, “Bir önceki senenin fındığını TMO sırf fiyatın yükselmesi adına sahaya sürmedi. Tarım Bakanlığımızın bir çalışması var. Fındık fiyatının her yıl sağlam bir zemine oturtulması için çabalıyorlar. Bu hafta Karadeniz vekillerimiz bir çalışma yapacak. Derdimiz sadece bu seneyi kotarmak değil. Fındık fiyatının artık bir dengeye oturtulması. Ya Fiskobirlik benzeri bir yapıyla yada TMO’nun her yıl altyapı hazırlamasıyla sorunun çözülmesi bekleniyor. Bu hafta mecliste oluşturulacak komisyonda bunlar gündeme alınacak” dedi.   

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.