MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
16 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Bıyık, Ödül Törenine Katıldı

Erdoğan Bıyık, Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Törenine Katıldı

20 Aralık 2022 Salı 20:00
Okunma
Bıyık, Ödül Törenine Katıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Kocaeli Sanayi Odası tarafından Marmara Bölgesi’ndeki başarılı 23 sanayi kuruluşunun kendi sektörlerinde KOBİ ve BOİ dalında ödüllendirildiği 15. Sektörel Performans Değerlendirme ödül törenine katıldı.

Ödül organizasyonu Wellborn Luxury Hotel’de KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’un ev sahipliğinde, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleri ile düzenlendi.

Kendi sektörlerinde KOBİ ve BOİ dalında 23 sanayi kuruluşunun ödül aldığı törene; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, TBMM eski Başkanı ve TOBB Uyum Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Çiçek, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi Şadan Eren, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Türker Ateş, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, KOSTÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Bulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, KSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, İl Müdürleri, OSB Başkanları ile sanayi firmalarının temsilcileri katılım sağladı.

Makine Sanayi Sektöründe KOBİ Ödülü Balıkesir’den SVR Sever Makine’nin oldu. Ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Sever, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın elinden aldı.

Programın devamında, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kocaeli Sanayi Odası Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi’nin açılış törenine katıldı.​

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraber Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek yeni çalışma dönemi için hayırlı olsun dileğinde bulundu.​

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Güncel 6 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
TEKNOROT RAMAZAN BAYRAMI REKLAM