MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Bıyık, Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Erdoğan Bıyık, Balkan Odalar Birliği Genel Kurulu’na Katıldı

15 Aralık 2023 Cuma 12:15
Okunma
Bıyık, Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun davetiyle, 11 Balkan ülkesinin üyesi olduğu Balkan Odalar Birliği’nin Selanik’te gerçekleşen Genel Kuruluna katıldı.

Balkan ülkeleri arasındaki ticari anlaşmalar, karşılıklı ticaret hacimlerinin genişletilmesi, dünya genelindeki siyasi iklimin ekonomiye etkileri gibi birçok konunun gündeme geldiği toplantıda, Eurochambers Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da görüşlerini dile getirdi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, toplantı hakkında yapmış olduğu değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’nin muhtelif oda başkanlarıyla birlikte, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’yla birlikte bu organizasyonda yer aldık. Katıldığımız tüm toplantılarda, tüm organizasyonlarda iş insanlarımızın gittiğimiz yerlerde hangi fırsatları değerlendirebileceği noktasında istişareler yapıyoruz. Balkan ülkeleriyle geçmişten gelen bir kültür ve medeniyet bağımızın da olması, bu ülkeler ile yapılan ticaretin hacmini yüksek tutuyor. Odamız üyelerinin de yoğunlukla ihracat yaptığı ülkeler arasında balkan ülkeleri önemli paya sahip. Balkan ülkelerine özellikle mobilya, metal, makine ve tekstil ürünleri ihracatımız var. Biz bu pazarlardan daha fazla nasıl pay alabiliriz sorusuna odaklandık. O bölgenin oda başkanlarından bilgiler aldık. Edindiğimiz tecrübeleri ve bilgileri üyelerimiz ile paylaşacağız”

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.