MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Birincilere Kutlama Belgesi Verildi

YÖK Başkanından Düzce Üniversitesi birincilerine kutlama belgesi verildi.

29 Aralık 2016 Perşembe 00:49
Okunma
Birincilere Kutlama Belgesi Verildi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nda devlet ve vakıf üniversitelerinin fakültelerine birincilikle yerleşen öğrenci ve ailelerini tebrik etmek amacıyla birer kutlama belgesi gönderdi.
Üniversitemize birincilikle yerleşen öğrencilerimize YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen kutlama belgeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından Üniversitemiz Senato Salonu’nda takdim edildi.
Üniversitemize birincilikle yerleşen öğrencilerimizden Tıp Fakültesi birincisi Elif İnan, İlahiyat Fakültesi birincisi Gamze Çetin, Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Emine Oktay, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi birincisi Kevser Kotan,  İşletme Fakültesi birincisi Şeyma Yakarer, Orman Fakültesi birincisi Muhammed Ali Keten ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi birincisi Esat Sadıç’ı kutlayan Rektörümüz ve Senato Üyelerimiz, öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.