MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Bilgin, Düzce Belediyesi Aday Adaylığını açıkladı

Bilgin "Kangren olan sorunları çözmek için adayım"

02 Aralık 2023 Cumartesi 23:00
Okunma
Bilgin, Düzce Belediyesi Aday Adaylığını açıkladı

CHP İl Binasında yapılan basın toplantısı ile Rıdvan Bilgin, Düzce Belediyesi Aday Adaylığını açıkladı. Toplantıya CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, ilçe başkanları ve aday adayları ile birlikte kalabalık bşr partili grubu katıldı. 

Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Bilgin, adaylık başvurusu öncesi yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu; “Bu gün bütün Düzcelilerin,ortak adayı olmak için yola çıkıyorum.. Bir hayalim var; doğduğum bu kenti, Batı Karadenizin en yaşanılabilir ve marka değeri en yüksek ili yapmak için aday oldum.. Bu, benim Düzceme olan en büyük borcum.. İlimizin özellikle son 10 yılda artarak büyüyen ve kangren olmuş sorunlarını çözmek için adayım.. Düzceyi talan edenlere Düzceyi dar etmek için adayım.. Düzcemizde yaşayan farklı kültürlerle el ele,ortak projeleri hayata geçirmek için adayım.. Tüm Düzceyi kucaklayan, halkçı bir belediyenin öncülüğünü yapmak için adayım.. Ayrımcılık yapmadan, şeffat hizmet ve istihdam yaratmak için adayım.. Ez cümle dürüst bir yönetim anlayışı için adayım.. Sevgili dostlar,kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer.. Gün geçmiş kırgınlıkların günü değil.. Gün, yaşadıklarımızın farkında olma, Düzcemize sahip çıkma günü.. Tüm bunları hayata geçirmek için,benimle birlikte bu yola baş koymuş,hassas bir ekiple bu kutsal yola çıkmış bulunuyor ve desteğinizi hissetmek istiyorum... Bu gün hepinizin huzurunda,Belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığına başvuran ve başvuracak olan bütün yol arkadaşlarıma başarılar diliyor,bu gün burada benimle olduğunuz için şükranlarımı sunuyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” DMHA

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.