MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Beyciler’de Yol Açma Çalışması Devam Ediyor

20 Temmuz 2016 Çarşamba 23:09
Okunma
Beyciler’de Yol Açma Çalışması Devam Ediyor

Düzce’nin etrafında ulaşımı rahatlatmak amacıyla çevreyolları açma çalışmaları yapılıyor. Beyciler Mahallesinde de kamulaştırma işlemleri biten güzergahta yol açma çalışmaları devam ediyor.
Düzce Belediyesi tarafından Düzce Merkez içerisinde yoğunlaşan trafiği şehrin etrafından sağlanması amacıyla çevre yolları açma çalışmaları başlatılmıştı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bizzat ilgilendiği konu kapsamında yapılan çalışmalar ve yeni açılan bulvar ve caddelere verdiği büyük önem ile ulaşım sisteminin ciddi anlamda rahatlayacağı belirtiliyor. Çevreyolları planı kapsamında Beyciler Mahallesinde de kamulaştırma işlemleri tamamlanan güzergahta yol açma çalışmaları başlatıldı ve devam ediyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Beyciler Mahallesindeki yol açma işleminin tamamlanması ile birlikte altyapısı da tamamlanarak caddenin asfaltlanacağı belirtildi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs