MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Beyaz Bayrak Sertifikaları Teslim Edildi

Bu yıl 36 okulumuz daha sertifika almaya hak kazanmış olup, İl Geneli Beyaz Bayrak alan kurum sayımız 177 olmuştur.

12 Aralık 2018 Çarşamba 18:49
Okunma
Beyaz Bayrak Sertifikaları Teslim Edildi

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen koşununda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla, 03/08/2006 tarihinde Beyaz Bayrak İş Birliği protokolü imzalanmıştır.

Protokol kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarımızda yapılan denetimlerde temizlik ve hijyen kurallarına uygunluğu tespit edilen müdürlüklerimiz “BEYAZ BAYRAK SERTİFİKASI” ile ödüllendirilmişlerdir. Bu yıl 36 okulumuz daha sertifika almaya hak kazanmış olup, İl Geneli Beyaz Bayrak alan kurum sayımız 177 olmuştur.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törenle sertifika almaya hak kazanan 36 kurumumuza Beyaz Bayrakları, Pirinç Levhaları ve Sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Müdür Yardımcısı Talha Cebeci ve İl İSGB Koordinatörü Muhsin Köse tarafından takdim edilmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit, Öğrencilerimizin daha sağlıklı, temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okullarımızı tebrik etmiştir.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.