MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

BBP Genel Başkanı Destici Kaynaşlı’da

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kaynaşlı’da iftar açtı

27 Mart 2024 Çarşamba 15:15
Okunma
BBP Genel Başkanı Destici Kaynaşlı’da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Düzce’ye geldi. BBP Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Erol Bayraktar'ın iftar davetine katılmak üzere Düzce’ye gelen Destici, Kaynaşlı’da büyük bir coşku ile karşılandı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde partililer tarafından karşılanan Destici, mehter eşliğinde BBP Belediye Başkan adayı Erol Bayraktar'ın düzenlediği iftar programına katıldı. Kaynaşlı Kızılay Toplum Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla sohbet eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, iftar yemeği dağıttı.

İftar programının ardından konuşma yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kendileri huzur ve güven içerisinde iftar ve sahur yaparken Doğu Türkistan'dan Filistin'e yeryüzünün pek çok masum coğrafyasında kan ve gözyaşının akmaya devam ettiğini belirtti.

Destici, bu coğrafyalarda insanların katledilmeye, soykırıma tabi tutulmaya devam ettiğine değinerek, "Bunun için Cenabıhakk'a niyazımız, Ramazan-ı Şerif hürmetine, yapılacak dualar hürmetine, Doğu Türkistan'dan Filistin'e, Kafkaslar'dan Türkmen ellerine kadar bütün bu masum coğrafyalardaki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Onları kurtuluşa ve esenliğe eriştirsin." diye konuştu.

“Büyük Birlik Partisi, Cumhur İttifakı'nın parçasıdır”

Büyük Birlik Partisi’nin, Cumhur İttifakı'nın parçası olduğuna değinen Destici, şunları kaydetti:

"Cumhur İttifakı, 15 Temmuz hain darbe girişiminde, sokakta darbeye karşı kurulmuş bir ittifaktır. 2017 seçimlerinde Anayasa'yı bu ittifak değiştirmiş ve Türkiye'yi yeni bir sisteme sokmuştur. 2018 seçimlerini Cumhur İttifakı sizlerin ve aziz milletimizin desteğiyle kazanmıştır. 2019 yerel seçimlerinde kısmi iş birliklerimiz olmuştur. Geçen yıl hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimlerinde yine sizlerin desteğiyle, duasıyla Cumhur İttifakı'mız hem cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmış hem de mecliste çoğunluğu elde etmiştir. Bunun için aziz milletimize, sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum."

Destici, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi olarak büyükşehir belediye başkan adaylıklarında tam ittifak halinde olduklarını, ilçelerde ise ittifak edilenler gibi her partinin kendi adayıyla girdiği yerlerin bulunduğunu da sözlerine ekledi. Kaynak:Öncütv

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.