MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Bayramlaşma Kültür Merkezi’nde Yapıldı

1994 yılında temelleri atılan Kültür Merkezi bayramlaşma töreni ile hizmete açıldı.

16 Eylül 2016 Cuma 00:37
Okunma
Bayramlaşma Kültür Merkezi’nde Yapıldı

1994 yılında temelleri atılan Kültür Merkezi bayramlaşma töreni ile hizmete açıldı. Bayramlaşma törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Vali Vekili Hasan Bağcı, Garnizon Komutanı Bilal Güvenir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, protokol üyeleri, belediye başkanları, siyasiler, daire müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “1994 yılında temeli atılan kültür merkezi hizmete açıldı. Geçen yıl Düzce’de konuşulan 5 konu vardı. Bunlardan biri kültür merkeziydi. Diğeri, kalıcı konutlardaki iş merkezleriydi. İş merkezlerinin yurda dönüştürülmesi tamamlandı bu yıl bin 149 öğrencimiz bu yurtlarda kalacak. Diğer konu ise hastanemiz. 19 Eylül pazartesi günü hasta kabulü yapmaya başlayacak Otagarda çalışmalar devam ediyor.  Sayın Başkan otogarı törenle açmak istiyor onun için bitmesi beklenecek. Aslında bir değil 2 otogar açılmış oluyor. Çilimli otogarı hizmete girdi, otoban bağlantısı olacak. Bir diğer konu otoban OSB bağlantısıydı. İhalesi ve yer teslimi yapıldı. Zemin konusunda biraz sıkıntılar var. Çökme olacağı söyleniyor bu nedenle bir gecikme oldu ancak en kısa sürede bağlantı yolunu da tamamlayacağız. Düzce’de bahsedilen problemler tamamlanmış olacak. Bunların hepsi yapılır ancak, fitne fesat bunlardan uzak duralım” dedi.
Milletvekii Fevai Arslan, “Kültür merkezinin yapımında çok emeği geçen başta Belediye Başkanı Mehmet Keleş olmak üzere herkese teşekkür etti. Bakanımız, söz vermişti sözünü yerine getirdi. Bayramlaşmayı kültür merkezinde yapacağız demişti ve bugün Kültür merkezinde Kurban Bayramını kutluyoruz.” dedi.  
Milletvekili Ayşe Keşir, “Düzce’nin kangren olmuş sorunlarının değil, yeni projelerin konuşulacağını işaret ederek “Düzce’nin ayağa kalkması, atağa kalkması için iddialı projeleri konuşmak istiyoruz. Sayın bakanımızın önderliğinde en iyisini yapabilmek adına çalışacağız.” dedi.     
Belediye Başkanı Mehmet Keleş, “Burada bu mekanı açmanın gururunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Sayın Bakanımıza bir söz verdim. Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir zamanda gerçekleştirdik. Bunun 1,5 ayı ihale süreciydi. İhaleyi yaptık ve 27 günde tamamladık. Kültür merkezinin açılışında sizleri tekrar davet edeceğiz. Düzce’nin ilk kültür merkezi olarak Düzce’ye hizmet edecektir.” dedi.
 
 İl Müftüsü Selami Emen eşliğinde yapılan duaların ardından bayramlaşma gerçekleştirildi
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs