MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Bayramlarda Beraberliğimizi Güçlendirelim

Başkan Mehmet Keleş, Türk milletinin birlik ve beraberlik duygularının yüksek olduğunu ifade etti ve ‘ Bu Kurban Bayramı’nda da vatanı bölmeye çalışan hainlere karşı beraberliğimizi daha da güçlendirelim’ dedi.  

10 Eylül 2016 Cumartesi 02:06
Okunma
Bayramlarda Beraberliğimizi Güçlendirelim

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Mehmet Keleş, Türk milletinin birlik ve beraberlik duygularının yüksek olduğunu ifade etti ve ‘ Bu Kurban Bayramı’nda da vatanı bölmeye çalışan hainlere karşı beraberliğimizi daha da güçlendirelim’ dedi.  
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi, “Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Paylaşmanın ön plana çıktığı bu günde bir olmanın kardeş olmanın kıymetini bilerek ülkemizin dirlik ve düzeni için dua etmeliyiz. Müslümanların en önemli dini bayramlarından biri olan Kurban Bayramında şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Hemşerilerimin  Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Herkesin vatanıyla, bayrağıyla, ailesiyle nice bayramlar temenni ediyorum."

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs