MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
14 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Basketbol Federasyon Kupa Maçları

Türkiye Basketbol Ligi takımlarının katılımıyla 25 Eylül tarihlerine kadar 4 gün sürecek Federasyon Kupası için basın toplantısı düzenlendi.

20 Eylül 2016 Salı 23:26
Okunma
Basketbol Federasyon Kupa Maçları

Türkiye Basketbol Ligi takımlarının katılımıyla 25 Eylül tarihlerine kadar 4 gün sürecek Federasyon Kupası için basın toplantısı düzenlendi.
 Antalya Müzesi’nde gerçekleştirilen Federasyon Kupası Basın Toplantısına Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Antalya Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak, Antalya Müzesi Müdürü Mustafa Demirel, TBF yetkilileri, Federasyon Kupası’nda mücadele edecek takımların antrenör ile oyuncuları ve basın mensupları katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak, “Bu organizasyonun yapılması şehrimiz için önemli. Üç salonda karşılaşmalar oynanacak. Bu etkinliğe en iyi şekilde hazırlandık. Sizlere en iyi şekilde hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için bu organizasyon çok önemli. Antalya Müzesi’nde basın toplantısının düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Herkese iyi maçlar olmasını diliyorum” dedi. Federasyon Kupası maçında Düzce Belediyespor Basketbol takımı C grubunda 5 maç yapacak. İlk maçını Afyon Belediyespor ile programlanan Belediyespor ikinci maçını 21 Eylül tarihinde Antalya Atatürk Spor Salonu’nda Bursa Durmazlar ile yapacak. Karşılaşma saat 14,00’de başlayacak. Düzce Belediyespor üçüncü maçını Eskişehir Basket, 4’üncü maçını Petkimspor, son maçını ise Türk Telekom ile yapacak. Düzce Belediyespor’un grubunda şu takımlar bulunuyor:  Bursaspor Durmazlar,  Afyon Belediye, Türk Telekom, Petkim Spor, Düzce Belediye, Eskişehir Basket.
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.