MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Başkanlar Teyakkuzda

AK Parti yönetimi partisinin belediye başkanları ile Ankara’da toplantı düzenleyecek.

11 Ekim 2016 Salı 21:55
Okunma
Başkanlar Teyakkuzda

AK Parti yönetimi partisinin belediye başkanları ile Ankara’da toplantı düzenleyecek. Olağanüstü Hal kapsamında bu yıl ilk kez yapılacak toplantıda belediyelerin icraatları ve kamuda terörle mücadele konularının gündeme alınması bekleniyor.
AK Parti yönetimi Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında partisinin belediye başkanları ile bir toplantı yapacak. Genişletilmiş Belediye Başkanları adıyla bir araya gelecek yerel yönetim liderlerinin, belediye bünyesinde yapılan yatırım ve çalışmalar ile FETÖ ve diğer terör örgütlerine karşı kamu kurumlarında yürütülen mücadele hakkında değerlendirmeler yapması bekleniyor. Başbakan Binali Yıldırım, belediye başkanlarına Olağanüstü Hal kapsamında kamu kurumlarındaki terör örgütü ile mücadele stratejisi ve örgüt mensuplarının tespiti, gerekli yaptırımların uygulanması hakkında bilgi verecek. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in de katılacağı toplantı Ankara’da AK Parti Genel Merkez binasında yapılacak.
Belediye Başkanları toplantısının ardından AK Parti yönetimi Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı ile görüşmelerine devam edecek. İl teşkilatlarının çalışmaları ve yine terörle mücadelenin değerlendirileceği toplantıda terör örgütü mensuplarının kamu ve sosyal hayattan ihracı ile çeşitli stratejilerin görüşüleceği öğrenildi. AK Parti yönetiminin terörle mücadele konusunda büyük önem atfettiği il teşkilat başkanları ile toplantılarının düzenli periyotlarla yapılmaya devam edeceği edinilen bilgiler arasında.
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs