MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Başkan Özlü’den Ramazan Ayı Mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayı münasebetiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

23 Mart 2023 Perşembe 20:45
Okunma
Başkan Özlü’den Ramazan Ayı Mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, deprem afetinin ötürü on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın buruk sevincini yaşadıklarını belirterek, “Zor, sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve esenlikler getireceğine inancım tamdır” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayı münasebetiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bu sene, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan, dinimizin maneviyatını her şekilde yansıtan, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin buruk mutluluğu içerisindeyiz. Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız depremler ve ardından sel afetleriyle mahzunlaşan yüreklerimiz, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ile birlikte temennimiz odur ki; yeniden sağlığına kavuşacak ve yeniden bereketlenecek. Yaralarımızı hep birlikte ve el birliği ile sarmamıza vesile olacak.

Zor, sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve esenlikler getireceğine inancım tamdır. Bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, insanlık için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.