MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Başkan Özlü Dur Durak Bilmiyor

Son Durak Cedidiye Ve Nusrettin Mahalleleri Oldu

22 Ağustos 2023 Salı 13:30
Okunma
Başkan Özlü Dur Durak Bilmiyor

Mahalle Ziyaretleri Ara Vermeden Devam Ediyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vatandaş odaklı sosyal belediyecilik örneğini tüm kurmayları ile birlikte bizzat vatandaşın ayağına giderek gösteriyor. Başkan Özlü’nün mahalle ziyaretleri çerçevesinde son durağı Nusrettin ve Cedidiye Mahalleleri oldu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin gelişimi, değişimi ve dönüşümü noktasında ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda mesai harcıyor. Başkan Özlü, bir yandan proje odaklı çalışmaların devamlılığını sağlarken, bir yandan da mahalle ziyaretlerini aksatmadan devam ettiriyor.

Başkan Özlü, beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte ilk olarak Nusrettin Mahallesine giderek mahalle sakinleri ile buluştu. Mahallenin istek, talep ve sorunlarının masaya yatırıldığı açık hava toplantısında Başkan Özlü, vatandaşları tek tek dinleyerek isteklerinin yerine getirilmesi noktasında talimatlar verdi.

Akşamın ikinci açık hava toplantısı için Cedidiye Mahallesine geçen Başkan Özlü ve kurmayları, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ziyarette mahallenin sorunları tek tek dile getirilirken, yapılan ve yapılacak çalışmalara yönelikte bilgilendirme de bulunuldu.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.