MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Başkan Keleş İlk Nikahını Kıydı

25 Ağustos 2016 Perşembe 23:40
Okunma
Başkan Keleş İlk Nikahını Kıydı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Küçüksu Parkı içinde yer alan Nikah Salonunun da resmi açılışını bir çiftin nikahını kıyarak yaptı.
Küçüksu Parkı içinde konumlandırılan Düzce Belediyesi Nikah Salonunun resmi açılışı bir nikah töreni ile birlikte yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, nikah salonu binasının kurdelesini kestikten sonra Zübeyde ve Ahmet Batuhan Uğurlu çiftinin nikahını kıymak üzere cübbesini giydi. Çiftin nikahını kıyan Başkan Keleş, nikah salonunda kendisinin kıydığı ilk nikah olması nedeniyle büyük bir mutluluk ve heyecan içinde olduğunu belirterek “bu salonun inşaatını her gün yakından takip ettim. Döşemesinden duvar kaplamalarına kadar her konuyu yakından inceledim. Keşke biraz daha büyük bir salon olsaydı ancak bunun da bir açıklaması var. Biz bu binayı hiç ağaç kesmeden yaptık. Ağaçların asla zarar görmemesi anlayışı ile çalıştık. Vatandaşlarımıza Düzcemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Gençlerimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs