MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
4 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Başkan Demircan, Yazlık Mahallesinde

 Yazlık Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

15 Mart 2024 Cuma 20:30
Okunma
Başkan Demircan, Yazlık Mahallesinde

AK Parti Gölyaka Belediye Başkanı ve AK Parti Gölyaka Belediye Başkan Adayı Yakup Demircan, Yazlık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Gölyaka Belediye Başkanı ve AK Parti Gölyaka Belediye Başkan Adayı Yakup Demircan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına mahalle ziyaretleri ile devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla her akşam iftar sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen başkan Yakup Demircan, Yazlık Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Yakup Demircan, “Bugün Yazlık Mahallemiz sakinleri ile bir araya gelip keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Hoş sohbetleri ve güzel temennileri ile motivasyonumuzu artıran kıymetli komşularıma çok teşekkür ederim. El ele, gönül gönüle verdiğimiz hemşehrilerimizin teveccühü ile vakit Yeniden Gölyaka, Yine Yeniden Gölyaka vakti!” dedi

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.