MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
23 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Başkan Cemşit, İmamoğlu İle Görüştü  

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Semih Cemşit İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İle İstanbul’da Bir Araya Geldi.

09 Şubat 2022 Çarşamba 12:36
Okunma
Başkan Cemşit, İmamoğlu İle Görüştü  

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Semih Cemşit İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul’da bir araya geldi.

Sohbet havasında geçen ziyaret hakkında açıklama yapan İl Başkanı Semih Cemşit şunları kaydetti. ‘’Sayın Ekrem İmamoğlu’nun daveti üzerine bugün İstanbul’dayız. Kendisi ile bir takım önemli temaslarımız oldu. Düzce’yi ve kentte yaşanan gelişmeleri konuştuk. Sayın başkan Düzce için imkanlar dahilinde her zaman destek olacaklarının altını çizdi."

Düzce ve İstanbul arasındaki ilişkilerin sağlam tutulması konusunda hem fikir olunan görüşme hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.