MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Balbay, Kurumun Gelişmesine Katkı Sunuyor

​​​​​​​Düzce Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi’nde Açık Kapı Uygulaması Bir Yıldır Aralıksız Sürüyor

23 Mayıs 2019 Perşembe 17:04
Okunma
Balbay, Kurumun Gelişmesine Katkı Sunuyor

Düzce Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi’nde Açık Kapı Uygulaması Bir Yıldır Aralıksız Sürüyor

Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ve çalışan odaklı yönetsel anlayış çerçevesinde ‘Açık Kapı’ uygulamasına 1 yıldır aralıksız devam ediliyor.

Katılımcı temelli yönetim modelini pekiştirmek ve idari süreçlerin işleyişini hızlandırmak amacıyla başlatılan Açık Kapı Günleri Hastane kurum geleneği haline geldi. Mayıs ayında gerçekleştirilen Açık Kapı Gününe katılan idari personel ve vatandaşlar, Düzce ÜniversitesiAraştırma Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ile görüşerek düşünce ve taleplerini iletti. Konuklarını makamında ağırlayan Başhekim Prof. Dr. Balbay, paydaşlarıyla karşılıklı fikir alışverişinde tespit ettikleri sorunları masaya yatırarak beklenti ve önerileri değerlendirdi.

Hastanede 12.’si yapılan Açık Kapı uygulamasının kurumun gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade eden Prof. Dr. Balbay,  Açık Kapı uygulamasının başlatılmasında ve uygulanmasında fikri ve emeği geçen Düzce ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a teşekkür etti.

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.