MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Bakan Özlü Ve Vali Dağlı, Aso Teknik Kolejini Ziyaret Etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Ankara Sincan’da ASO Teknik Kolejini ziyaret etti.

01 Şubat 2017 Çarşamba 22:24
Okunma
Bakan Özlü Ve Vali Dağlı, Aso Teknik Kolejini Ziyaret Etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Ankara Sincan’da ASO Teknik Kolejini ziyaret etti. Okul hakkında bilgiler alan Bakan Özlü Vali Dağlı’ya Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, Genel Müdür Osman Nuri Gülay, Milli Eğitim Müdür vekili Talha Cebeci, İş Kur İl Müdürü Ferat Acar, İşadamları ve eğitimciler de refakat etti.

Sanayi sektörüne kalifiye eleman yetiştirmeyi hedefleyen ve özel teşebbüs tarafından finanse edilen, daha çok mühendis yetiştirmeyi hedefleyen okulun Düzce’de de açılabilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Bu çalışmalar kapsamında Düzce’de de Mesleki Eğitimin geliştirilmesi için 21 Şubat’ta Milli Eğitim Bakanlığı üst düzey bürokratları ve sanayicilerle birlikte geniş katılımlı bir toplantı yapılacak.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.