MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
14 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Baja Rallisinin İlçe Etapları Yapıldı

Düzce Merkez ve ilçelerinde gerçekleştirilen ‘ Yakın Karadeniz Baja Rallisi’ yapılan özel ekstrem izleyici yarışları ile ilçe yarışlarına başladı.

22 Eylül 2016 Perşembe 20:14
Okunma
Baja Rallisinin İlçe Etapları Yapıldı


Düzce Valiliği, Düzce belediyesi, Düzce İlçe Kaymakamları ve Belediyeleri ile Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Yakın Karadeniz Baja Rallisi’ ilçe yarışları başladı. Düzce ili sınırları içinde planlanan Yakın Karadeniz Baja Rallisi ilk gününde Anıtpark’da yapılan start yarışının ardından Kaynaşlı, Yığılca ve Akçakoca sahilde tamamlandı. Yarışların ikinci gününde yarışlar Düzce ilçelerinde belirlenen güzergahlarda devam edecek. Saat 11:00’de Akçakoca’dan başlayacak yarışlar, saat 15:00’de Çilimli Tepeköy mevkiinde Enduro Test Etabı ile devam edecek. Cumayeri Melen Çayı mevkiinde devam edecek yarışlar saat 16:00’da özel seyirci etabı (Melen Çayı Geçiş) ile sona erecek. Yarışların sonunda Gümüşova Dereköy servis ve kamp alanına gidecek sporcular yarışlara ilişkin brifing toplantısı yapacak. Motosiklet, ATV, UTV ve gezi motosikletlerinin katıldığı Düzce Yakın Karadeniz Baja Rallisinde sporcular toplam 450 kilometre özel etabı geçip finişe ulaşmaya çalışacaklar.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.