MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
4 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Bahçeli,  düzce’den Büyük Başarı Bekliyorum

MHP Düzce Teşkilatı ve Belediye Aday Adaylarından oluşan heyet Ankara’ya çıkarma yaptı.

06 Kasım 2018 Salı 22:17
Okunma
Bahçeli,  düzce’den Büyük Başarı Bekliyorum

MHP Düzce Teşkilatı ve Belediye Aday Adaylarından oluşan heyet Ankara’ya çıkarma yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Düzce Heyetine, “ Düzce’den büyük başarı bekliyorum” dediği öğrenildi.

MHP Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Düzce Belediye Başkan Adayları Erdoğan Bıyık, Celal Kasapoğlu ve Hilal Kaşıkır, MHP İlçe Belediye Başkan Adaylarından oluşan heyet Ankara’ya giderek MHP’nin TBMM Grup Toplantısına katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin MHP TBMM Grup Toplantısındaki konuşmasını dinleyen Düzce heyeti ziyaretlerine devam etti.

Grup toplantısından sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından makamında kabul edilen İl Yönetimi ve Belediye Başkan Aday Adaylarına MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’da eşlik etti.

“DÜZCE’DEN BÜYÜK BAŞARI BEKLİYORUM”

Devlet Bahçeli ile Düzce’nin yerel seçimlerdeki durumu başta olmak üzere Düzce’nin sorunlarını, MHP Düzce Teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar konuşulurken Bahçeli, “ Düzce’de 24 Haziran seçimlerinde başarılı bir şekilde çalıştınız. MHP Düzce ve İlçe Belediye Başkanları için isimler çıkıyor. Uygun görülen adaya diğer aday adayları da destek vereceğinden şüphem yok. 31 Mart Seçimlerinde Düzce’den çok büyük bir başarı bekliyorum” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Devlet Bahçeli’nin ziyaretinden sonra MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın misafiri olan Düzce Heyeti son olarak Alpaslan Türkeş’in mezarlığını ziyaret ederek Ankara ziyaretlerini tamamladılar.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu Düzce heyeti olarak yapılan ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulundu. Caboğlu, “ Bugün Ankara’da bir takım temaslarda bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdik. Bizler Düzce olarak Yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Genel Başkanımız Devlet Beyin vermiş olduğu talimatları uygulamak üzere Düzce’ye dönüş yapıyoruz” şeklinde konuştu.

MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayları arasında yoğun tempo ile çalışmalarını sürdüren Erdoğan Bıyık ise “ Bizler Düzce’ye, ülkeye hizmet etmek için yola çıktık. Ankara’da bir takım temaslarda bulunduk. Genel Başkanımız Devlet Beyin vermiş olduğu direktifler çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. 31 Mart’ta Düzce’de Belediyenin yönetimi MHP’de olacak” şeklinde konuştu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.