MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Asfalt Kazıma Ve Bordürler Örülmeye Başladı

PAZARYERİ ÇEVRE YOLLARI YENİLENİYOR

24 Mayıs 2023 Çarşamba 11:15
Okunma
Asfalt Kazıma Ve Bordürler Örülmeye Başladı

Düzce Belediyesi, Aziziye Mahallesi’nde bulunan Merkez Pazaryerinin çevresindeki yollarda çalışma başlattı. Sokaklarda mevcut bozuk asfalt kısımların kazıma çalışmaları yürütülürken kaldırım bordürleri de örülüyor.

Düzce Belediyesi Merkez Pazaryeri Projesi, vatandaşlarla buluşmak için gün sayıyor. Yarı açık ortamı, kendine özgü tasarımıyla modern pazaryeri çatısındaki güneş panelleri sayesinde kendi enerjisini kendi üreten doğa dostu proje olarak bölgede en dikkat çekici yatırımlar arasında yerini aldı.

İç kısımlardaki çalışmalar büyük ölçüde tamamlanırken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazaryeri çevresindeki sokakların yeniden düzenlenmesi ve asfaltlanması için çalışmalara başladı. Pazaryeri alanının iki yanında uzanan sokaklarda asfalt kazıma ile işe başlayan ekipler, çevre kaldırım alanları için bordür döşeme işlemine de başladı. Kazıma çalışmalarının ardından araç ulaşımının daha kolay ve hızlı olması için en kısa sürede asfalt serimi de tamamlanarak pazaryerinin vatandaşların kullanımına sunulması planlanıyor.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.