MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
30 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Asar Deresinde Temizlik Çalışması

06 Ağustos 2016 Cumartesi 19:23
Okunma
Asar Deresinde Temizlik Çalışması

Düzce Belediyesi Asar Deresi ve çevresinde başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor. Çevresi temizlenen Asar’da iş makineleri dere yatağında çalışmaya başladı.
Düzce Belediyesi Temizlik  İşleri Müdürlüğü Asar Deresi çevresinde oluşan çevre kirliliğine karşı aldığı önlemler çerçevesinde temizlik çalışmalarına başladı. Ekipler dere çevresine kontrolsüz bir şekilde atılan katı atık, moloz ve hafriyat kalıntılarını iş makineleri ile temizleyerek rehabilitasyon çalışmaları yaptı. Asar’ın çevresinin temizlenmesinin ardından dere yatağında da düzenleme ve temizleme çalışmaları başladı. Şehrin merkezinde Düzce’nin iki yakasını birleştiren Asar Deresinde temizlik çalışmaları çok kısa bir süre içinde tamamlanacak.
Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri çevre temizliği konusunda vatandaşların da duyarlı olmasını temenni ettiklerine vurgu yaptı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.