MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Asar Deresi projesi aşama aşama ilerliyor

Asar, Düzce’nin yeni cazibe merkezi olma yolunda

23 Mart 2024 Cumartesi 19:45
Okunma
Asar Deresi projesi aşama aşama ilerliyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün, Asar Deresi’ni şehrin yeni cazibe merkezine dönüştürmek üzere başlattığı rekreasyon projesi sorunsuz şekilde ilerliyor. Birinci köprünün ardından, ikinci köprüde tabliye ve montaj çalışmaları sürüyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün, şehrin çehresini değiştirmek ve vatandaşları kentin ortasından geçen Asar suyu ile buluşturmak üzere hazırladığı “Asar Deresi Rekreasyon Projesi” aşama aşama ilerliyor. Küçüksü Köprüsü ile Şaguç Köprüsü arasında kalan 430 metrelik alanda devam eden çalışmalar kapsamında, amfi basamaklar ve birinci asma köprünün tabliye ve kemer montajları tamamlandı.

İkinci asma köprünün tabliyesinde kaynak çalışmaları son aşamaya gelirken, eş zamanlı olarak köprü kemerinin montaj öncesi birleştirme kaynakları da gerçekleştiriliyor.

Diğer yandan Türkiye Belediyeler Birliği ödüllü projenin birinci etabında yer alan restoranın inşaatına da başlandı. Temeli atılan restoranın kaba işleri devam ediyor.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.