MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
30 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Alman Firmadan Düzce'ye Yatırım

20 Ağustos 2016 Cumartesi 03:09
Okunma
Alman Firmadan Düzce'ye Yatırım

Düzce Belediyesi’nin de yönetim kurulu üyesi olduğu Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Alman Saf Holland firması ile bölgeye yatırım yapmak için Düzce’deki Yatırım Destek Ofisi ile görüştü. Düzce’deki yatırıma uygun araziler, devlet teşvikleri ve Düzce’nin bölgedeki konumu gibi öne çıkan yatırım fırsatları hakkında Saf Holland firmasına bilgi verildi.
TIR, kamyon gibi büyük araçlara dingil üretimi yapan ve Dünya’da 2. Sırada yer alan, Alman Saf Holland firması yatırım için Düzce’yi seçti.
35 ülkeye ihracat yapan firma merkez üssü olarak da coğrafi konumundan dolayı Düzce’yi tercih etti. 20 bin metrekare alanda 14 bin metrekare fabrika kuracak olan firma 400 kişiyi istihdam etmeyi planlanıyor.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.