MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Akşener, “Seçimlere ittifaksız gireceğiz”

İYİ PARTİ DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KELEŞ

20 Ekim 2023 Cuma 19:30
Okunma
Akşener, “Seçimlere ittifaksız gireceğiz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Partisi’nin Düzce, Akçakoca ve Gölyaka Belediye Başkan adaylarını açıklamak üzere Düzce’ye geldi. Acaroğlu Restoran da aday tanıtım toplantısı düzenleyen Akşener, İYİ Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş’i tanıttı. Akçakoca Belediye Başkan adayı Behçet Alkan Lokum, Gölyaka Belediye Başkan adayı Bekir Akbulut olarak açıklandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında Düzce’ye geldi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin hazırlıkları hakkında Acaroğlu Restoranda partililerle istişarelerde bulunan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, teşkilatlara ‘Sahada sıkılmadık el bırakmayın.’ diyerek, seçim çalışmalarına başlama talimatı verdi.

“Bir siyasi parti olarak STK gibi çalışıyoruz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Düzce’de aday tanıtım toplantısı düzenledi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Akşener, siyasi parti olarak aynı zamanda bir STK olarak da çalıştıklarını ifade etti. Türkiye genelinde 370 bin öğrenciye burs verdiklerini belirten Akşener, “Biz 2017 yılında, partili Cumhurbaşkanına hayır demek için yola çıktık. Sonuç itibari ile de partimizi kurduk. Biz milliyetçi, demokrat ve yenilikçi bir partiyiz. Siyasetin yanında sivil toplum örgütü şeklinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an itibari ile Türkiye genelinde 370 bin çocuğumuza burs veriyoruz. Biz okullarda öğrencilere en az 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi için proje hazırlıyoruz” dedi.

CHP’nin Düzce’de İYİ Parti Teşkilatlarının yoğun çalışması sonucunda tarihinde ilk kez milletvekili çıkarttığını ifade eden Akşener, “Bizim teşkilatlarımız Düzce’de çok çalıştı ve CHP bu sayede 1 milletvekili çıkarttı. Bildiğiniz gibi bizim adayımız ise 2. Sırada gösterildi. Eğer bizim adayımız 1. sırada olsaydı, Düzce’de 1 milletvekili kazanmış olacaktık” ifadelerini kullandı.

Önümüzde 31 Mart yerel seçimlerine kendi logoları altında gideceklerini ifade eden Akşener, “Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı Başkanlığı seçimleri öncesinde İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı   Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş halkın sempatisini kazanmıştı. Bu nedenle biz Cumhurbaşkanı adayı olarak 2 belediye başkanımızı düşündük. Ama maalesef Kemal Kılıçdaroğlu ile seçimlere gidildi ve seçimden istediğimiz sonucu alamadık. Önümüzdeki yerel seçimlere ise kendi partimizin logosu altında gideceğiz. Bakalım boyumuz kaç, kilomuz kaç göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Keleş: “31 Mart gecesi büyük şölen yaşayacağız”

İYİ Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, 35 yıl boyunca yerel yönetimlerin içerisinde bulunduğunu belirterek, “31 Mart gecesinde bizler büyük bir şölen yaşayacağız. Düzce için benim hayallerim var, yarım kalan projelerim var. 35 yıl boyunca yerel yönetimlerin içinde görev aldım. Bu bilgi ve tecrübelerimle ustalık dönemim için geliyorum. İnşallah 1 Nisan 2024’te Düzce’yi ayağa kaldıracağız.” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.