MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Akşener, Adayları Açıklayacak

Akşener, Yerel Seçim startını vermek için Perşembe günü Düzce’ye geliyor

18 Ekim 2023 Çarşamba 15:15
Okunma
Akşener, Adayları Açıklayacak

Akşener, Yerel Seçim startını vermek için Perşembe günü Düzce’ye geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçim startını vermek ve teşkilat ile bir araya gelmek için Düzce'ye geliyor.

19 Ekim Perşembe günü saat 14.00 da Acaroğlu Restaurant'ta teşkilat mensupları ile bir araya gelip istişarelerde bulunup yerel seçim çalışmalarına da Düzce Teşkilatı adına start verecek.

Konu ile alakalı açıklama da bulunan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, ''Yarın, 19 Ekim Perşembe günü, saat 14.00 da D-100 karayolu üzerinde yer alan Acaroğlu Restaurantta Genel başkanımızı ve parti yetkililerimizi ağırlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşayacağız.  2024 Yerel seçimlerine de başlangıç olması adına Düzce Merkez Belediye Başkan Adayımız ile 2 ilçe Belediye Başkan Adayımızı kamuoyu ile paylaşacağımız bu toplantımıza tüm halkımız davetlidir'' dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.