MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
7 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Akçakocalı hemşehrileriyle buluştu

“Hemşehrilerimiz talepleri bizim her zaman önceliğimiz.”

25 Nisan 2023 Salı 11:30
Okunma
Akçakocalı hemşehrileriyle buluştu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, seçim çalışmaları kapsamında bugün Akçakocalı hemşehrileriyle buluştu.

Teşkilat mensuplarıyla birlikte esnafın kapısını çalıp bereketli kazançlar dileyen Keşir, kamu kurumu ziyaretlerinde ilçeye hizmetleri için tüm memurlara tek tek teşekkür etti.

“Düzcemizi, TBMM’de Düzce’nin evlatları temsil etsin.”

İlçe merkezinde vatandaşlarla selamlaşan Ayşe Keşir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti adayları için destek istedi.

“Düzce’yi, Düzceli bilir. Her köyünde bir yakını, her sokağında anısı, hizmetleriyle bıraktığı izler vardır. Kendi adıma yıllardır şehrime hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Adaylarımızdan biri sizin bağrınızdan çıkmış bir isim; devletimizin şefkat eli Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ercan Öztürk. Diğeri şehrimizin kıymetli esnaflarından, sizden biri Hakan Kuşçuoğlu. Oylarınız ile destek verin şehrimizi en iyi bilen AK Kadro olarak yüce Meclis’te sizi biz temsil edelim. “

AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir daha sonra ilçenin en çok kadın çalıştıran işletmelerini ziyaret etti. Çok katlı otoparktaki ziyaretler keyifli sohbetlere sahne oldu.

“Hemşehrilerimiz talepleri bizim her zaman önceliğimiz.”

Keşir, ziyaretler sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Reyhanlı ve Akkaya köylerinin  sınırları içinde deniz kıyısında 345 dönüm TOKİ'ye tahsis edilen fındık arazilerinin tahsisini kaldırdık. Hastanemizin tadilatını yaptırdık, son teknoloji cihazlarla yeniledik. Dalgakıranları yapmaya başladık.İlçemize fakülte kazandırdık. Köy grup yollarını yaptık. Bunlar ilk anda aklıma gelenler. Hemşehrilerim bunları çok yakından biliyor. Diğer ihtiyaçların karşılanması için de desteğinize talibiz.”

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.