MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

AK Parti'de Temayül Yoklaması Heyecanı

AK Parti’de Temayül Yoklaması Başladı

27 Kasım 2023 Pazartesi 12:30
Okunma
AK Parti'de Temayül Yoklaması Heyecanı

AK Parti'de gözler belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli kriterlerden biri olan temayül yoklamasına çevrildi. Düzce’de 700’e yakın partilinin çevrimiçi katılacağı yoklama, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için 22 Kasım’da sona eren belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının ardından AK Parti'de belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli aşamalardan biri olan temayül yoklaması bugün saat 10:00 itibari ile başladı.


Düzce’de belediye başkanı aday adayı olmak için yaklaşık 45 kişinin başvurduğu AK Parti’de delegeler "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtlayacak. Temayül yoklaması için AK Parti Genel Merkezi tarafından oluşturulan komisyonda Önceki Dönem İçişleri Bakanı Selemi Altınok, Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul Milletvekili Büşra Peker, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Engin Telli ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Sümeyra Usta Ceyhan bulunuyor.

TEMAYÜLE KATILIM YOĞUN

 Temayül yoklaması öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, katılımın yoğun olduğunu belirterek “ Her seçim öncesi genel merkezimiz tarafından temel yoklaması yapılıyor. Önümüzdeki yerel seçimlerden dolayı bugün saat 10.00’dan itibaren Tüm Türkiye'de aynı anda temayül yoklaması başlayacak saat 16.00’da sona erecek.

Temayül yoklamamız için  genel merkez tarafından gönderilen heyetimizde komisyonda Önceki Dönem İçişleri Bakanı Selemi Altınok, Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul Milletvekili Büşra Peker, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Engin Telli ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Sümeyra Usta Ceyhan Yer alıyor. Bu ekip başkanlığında temayül yoklamamız güvenilir bir  şekilde yapılmaya devam ediyor. Katılım gayet yoğun  ve güzel. Nezih ve şeffaf bir ortamda temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz.  

ŞEFFAF VE GÜVENİLİR YOKLAMA

Online yoklamanın  tamamen şeffaf gerçekleştirildiğine dikkat çeken Şengüloğlu ‘’ Temayül sonuçlarını Genel Merkezimiz Online olarak görüyor Bizler sonuçları görmüyoruz.  Bu da olayın şeffaflığını gösteriyor. Her temayül sonrasında  isimlerle ilgili kamuoyunda çeşitli dedikodular oluyor ama bunlar tamamen dedikodudan ibaret.  Sonuçları kimse bilmiyor . Sadece Cumhurbaşkanımız ve ilgili Seçim işleri başkanımız sonuçları görüyor. Tamamen  şeffaf ve güvenilir bir şekilde temayülümüz devam ediyor’ dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.