MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
4 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Ak Parti Yerel Seçim Startını Verdi

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Tüm teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile yerel seçim hazırlıklarına başladık” dedi.

27 Temmuz 2018 Cuma 20:01
Okunma
Ak Parti Yerel Seçim Startını Verdi

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin “Tüm ilçe ve belde teşkilatlarımız ile birlikte yerel seçimlere hazırlanıyoruz. 24 Haziran seçimlerinde nerede yanlış yaptığımızı konuştuk, istişare ettik. Tüm teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile yerel seçim hazırlıklarına başladık” dedi.

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını söyleyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 2014 yılında olduğu gibi Düzce’de tüm belediyeleri kazanacaklarını söyledi.

Keskin “Yerel seçimlere 8-9 aylık bir süreç kaldı. Çalışmalarımıza şimdiden başladık. Önümüzdeki süreç boyunca tüm ilçe ve belde teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile kapı kapı gezeceğiz. Her gün sahada olacağız ve yerel seçimlerde rekor bir oy oranına ulaşacağız. Hedefimiz yeniden Düzce’de ki tüm belediyeleri kazanmak” ifadelerini kullandı.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.