MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Ak Parti Stk Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından referandum çalışmaları başladı.

06 Mart 2017 Pazartesi 19:12
Okunma
Ak Parti Stk Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından referandum çalışmaları başladı. AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri STK’ları ziyarete başladı.

16 Nisan Pazar günü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çalışmaları Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri ile devam ediyor. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Müsiad ziyaretinin ardından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na geçerek Oda Başkanı Fahri Çakır ve yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu. DTSO Başkanı Fahri Çakır’a Anayasa Değişikliği referandumunda Düzce’nin en yüksek oy oranını yakalamak için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Keskin, “ AK Parti teşkilatlarımız, eski ağabeylerimiz, ablalarımızla birlikte çalışacağız. Onların tecrübesiyle en yüksek oy oranını yakalayacağız” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetimi daha sonra Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile özellikle ekonomik olarak kazanımlarını konuşan Keskin, “ Şu anda ülkemizi ekonomik olarak dar boğaza sokmaya çalışıyorlar ancak yeni sistem özellikle manipülasyonların önüne geçecek. Kalkınmanın artması ile esnaf ve sanatkârımız da kalkınacak” dedi.

Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ise ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek “Bizler devletimizin esnafımıza verdiği destekleri biliyoruz. Bu destekler bizlerin aracılığı ile esnafa ulaşıyor. Referandum sürecinde esnafımız için olumlu gelişmelere vesile olacağını düşünüyoruz. Bizler ve esnafımız her zaman devletimizin ve milletimizin yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir. Yaptığınız bu ziyaretten dolayı esnafımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin daha sonra Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Bizleri güler yüzle karşıladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Sizlerin büyük desteği ile farklı fikirlerde olan arkadaşlarımız bile bizlere oy verdiler. Düzce’nin eksikliklerini not aldık. Bakanımız ve Milletvekillerimiz eksiklerimizi gideriyoruz. Sorunlarımızı da STK’larla bir araya gelerek çözmek istiyoruz. Bunu sizlerle birlikte başaracağız. Parti ayrımı yapmadan birlikte hareket edersek başarabiliriz. Referandum sürecine girdik. Sizlerden de büyük destek bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, STK Başkanları ve üyeleriyle fotoğraf çektirerek ziyaretlere son verdi.

 

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 8 saat önce
R
Güncel 8 saat önce
R
Güncel 10 saat önce
R
Güncel 10 saat önce
R
Güncel 10 saat önce
R
Güncel 10 saat önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs