MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Aday Adayları Başvurusu 7-12 Kasım Arasında Yapılacak

​​​​​​​AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ve Aday Adaylığı sürecine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

06 Kasım 2018 Salı 22:16
Okunma
Aday Adayları Başvurusu 7-12 Kasım Arasında Yapılacak

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ve Aday Adaylığı sürecine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

7-12 Kasım arasında gerçekleştirilecek olan Aday adaylık başvuru sürecine ilişkin bilgi değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Keskin, "Belediye başkanlıkları için 12 Kasım'a kadar müracaatlar devam edecek. İl genel ve belediye meclis üyeliklerimiz için 3 Aralık tarihine kadar başvuru süreci devam edecek. Aday adayı müracaatlarını geçen dönemlerden bir farkla yapmaya çalışıyoruz. Geçen dönem önce aday formu dolduruluyor, sonra teşkilatlara gidiliyordu. Bu sefer önce bilgiler internet ortamından girecek, gerekirse kişi evinden de girebilir. Ön başvurunun ardından ilgili teşkilat birimine gelmek suretiyle aday formunu çıkartacak, ıslak imza ile ilgili teşkilat birimine teslim edecek. Büyükşehir belediye başkanlıklarına aday adaylık aidatı 10 bin lira, nüfusu 100 binden fazla olan illerde 5 bin lira, nüfusu 100 binin altında olan iller için 3 bin lira, nüfusu 200 binden fazla olan ilçeler için aday adaylık müracaat aidatı 3 bin lira, nüfusu 50 bin ile 200 bin arasında olan ilçeler için 2 bin 500 lira, nüfusu 50 binden daha az olan ilçeler için bin 500 lira olarak belirlendi. Ayrıca belde belediye başkanlıkları için bin lira, büyükşehir belediye meclis üyeliği için bin lira, il genel meclisi ve büyük şehir olmayan diğer illerin belediye meclis üyeliği için 500 lira aidat ücreti alınacak. Kadın adaylar için belirlenen miktarın yarısı, engelli adaylar için ise dörtte bir oranı uygulanacak.” dedi.

Aday adaylığı sürecinde partinin hafta sonu da müracaat alacağının altını çizen il başkanı Hikmet Keskin, “Sürecin partimize, ülkemize ve Düzce’mize hayırlı olması diliyorum.” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.