MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Açılışı Gerçekleşti

​​​​​​​Düzce Üniversitesi Uygulama Birimine Dönüşen Ömer Ağalar ve Hacı Şakirler Konağı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

06 Kasım 2023 Pazartesi 23:00
Okunma
Açılışı Gerçekleşti

Akçakoca Belediyesi tarafından Düzce Üniversitesi’ne tahsis edilen ve Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Uygulama Birimi olarak hizmet verecek olan Ömer Ağalar ve Hacı Şakirler Konağı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. Ali Öztürk, Düzce İl Müftüsü Osman Aydın, Düzce Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cengiz Tuncer, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci, Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Osman Dülger, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Etem Gürel, Gümüşova Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sıtkı Akıncıoğlu, Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arif Güngör, Düzce Üniversitesi akademik ve idari personeli ile vatandaşlar katıldı.

Düzce İl Müftüsü Osman Aydın’ın açılış duası ile başlayan programda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, açılışı yapılan konağın tarihi bir konak olduğunu belirterek, konağın mirasçısı Şakir Yardımcı ve Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’a teşekkür etti. Ömer Ağalar ve Hacı Şakirler Konağı’nın, Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Uygulama Birimi olarak hizmet edeceğini ifade eden Rektör Sözbir, öğrencilerin bu konakta eğitimlerini de pekiştireceklerini söyleyerek, konağın kültürel faaliyetler ve Akçakoca’nın tanıtımı adına da önemli rol üstleneceğini vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir tarafından Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile Şakir Yardımcı adına Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Faik Horoz’a hediyeleri takdim edildi.

Ömer Ağalar ve Hacı Şakirler Konağı’nın açılış kurdelesi, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile protokol üyeleri tarafından kesildi.

Açılışı yapılan Ömer Ağalar ve Hacı Şakirler Konağı’nda, Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri derslerde öğrendikleri teorik bilgileri uygulamaya dönüştürme imkanı elde edecek. Konakta ayrıca Düzce Üniversitesi’nin tıbbi ve aromatik bitkilerden elde ettiği ürünlerin satışı da gerçekleştirilecek.

Ömer Ağalar ve Hacı Şakirler Konağı’nın açılış töreni, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve beraberindeki heyetin Akçakoca Tarihi Yukarı Mahalle Pazarı’nı ziyaret etmesinin ardından sona erdi.

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.