MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Açılan Yollara Kaldırım Yapılıyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir yandan çevre ve bağlantı yolları açılıyor, bir yandan da açılan yollara kaldırım döşeniyor.

09 Eylül 2016 Cuma 01:42
Okunma
Açılan Yollara Kaldırım Yapılıyor

Düzce belediyesi tarafından yeni açılan yollara kaldırım döşenmesine geçildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir yandan çevre ve bağlantı yolları açılıyor, bir yandan da açılan yollara kaldırım döşeniyor.
Düzce belediyesi çevre ve bağlantı yolları için yol açma çalışmalarını hızlandırdı. İmar ve Şehircilik müdürlüğü tarafından programa alınan ve kamulaştırılması tamamlanan yollar alt yapıları ile birlikte açılıyor. Ardından da, yolun her iki yakasında da kaldırımlar yapılıyor. Bu arada özellikle şehir merkezinde de bozuk kaldırımlar onarılıyor. 
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs