MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

7 Bin Öğrenciye Paso Verilecek

Düzce Belediyesi tarafından 2015-2016 eğitim, öğretim yılı için öğrencilere indirimli ulaşım kartı paso verilmesine başlandı.

30 Eylül 2015 Çarşamba 23:14
Okunma
7 Bin Öğrenciye Paso Verilecek

Düzce Belediyesi tarafından 2015-2016 eğitim, öğretim yılı için öğrencilere indirimli ulaşım kartı paso verilmesine başlandı. Öğrenci pasosu için üç günde 1500 başvuru yapıldı.

2015-2016 eğitim, öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilerin indirimli ulaşım kartından yararlanmalarına yönelik başvurular başladı. E-kart olarak adlandırılan indirimli kart için Düzce Belediyesine üç gün içinde 1500 başvuru yapıldı. Geçen dönemde öğrenciler için 5 bin kart verildiğini belirten yetkililer bu sayının Düzce Üniversitesine yeni kayıtlar nedeniyle 7 bine ulaşmasının beklendiğini ifade ettiler. İndirimli kart için Ekim ayına kadar yoğunluk yaşanacağını vurgulayan yetkililer, paso için öğrencilerin okullarından öğrenci belgesi ile vesikalık fotoğraf getirmelerinin yeterli olacağını açıkladılar. 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs