MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

610 Öğrencinin İlk Ders Heyecanı

Çocuk Üniversitesi Kapılarını Açtı

20 Ekim 2022 Perşembe 11:49
Okunma
610 Öğrencinin İlk Ders Heyecanı

36 branşta çocuk ve gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimlerine destek vermek amacıyla açılan Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, kapılarını açtı. 610 öğrencinin ders başı yaptığı Çocuk Üniversitesinde ilk gün heyecanı görülmeye değerdi.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Üniversitesi, ders başı yaptı. 7-14 yaş grubunda 28 branş, 5-6 yaş grubunda ise 8 branş olmak üzere 36 branşta eğitimlere başlayan Çocuk Üniversitesi, haftanın 6 günü çocuk ve gençlerin eğitimlerine katkı sağlayacak.

İLK DERS İLK HEYECAN

Çocuk Üniversitesine kayıt olan 610 öğrenci ilk ders heyecanını da yaşadı. Öğretmenleriyle tanışan öğrenciler hem eğitimlerini aldılar hem de çeşitli zihinsel ve fiziksel aktivitelerin olduğu atölyelere katıldı. Veliler de çocuklarını ilk gün yalnız bırakmayarak onların heyecanına ortak oldu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.