MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
2 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

60 sporcu katıldı

Badminton Gençler Müsabakaları Sona Erdi

12 Ocak 2024 Cuma 20:15
Okunma
60 sporcu katıldı

Okul Sporları Badminton Gençler Müsabakalarına toplam 60 sporcu katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Badminton Gençler Müsabakaları yapıldı.

09 Ocak 2024-11 Ocak 2024 tarihleri arasında 15 Temmuz Ortaokulu Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Badminton Gençler Müsabakalarına toplam 60 sporcu katıldı. Müsabakalar sonunda erkeklerde Düzce Spor Lisesi birinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci, Gümüşova Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü ve Gümüşova Anadolu Lisesi dördüncü olurken kızlarda ise Düzce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci, Düzce Spor Lisesi üçüncü ve Gümüşova Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Altuğ Kuru takdim edildi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.