MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
15 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

52 Ülkeden 3100 Sporcu Katıldı

7.uluslararası Kick Boks Dünya Kupasında Düzce Sporcuları 2 Altın 1 Bronz Madalya Kazandı.

16 Mayıs 2022 Pazartesi 20:54
Okunma
52 Ülkeden 3100 Sporcu Katıldı

Türkiye Kickboks Federasyonunun faaliyet programında yer alan 7.Uluslararası Kickboks Dünya Kupası 12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece/İstanbul' da yapıldı. Turnuvaya 52 ülkeden 3100 sporcu katıldı.

İlimiz sporcularımızdan Ünzile Selin Ak rakiplerini yenerek Dünya Kupası Şampiyonu oldu. Sporcumuz Ünzile; Milli Takıma giriş biletini almış olup bu yıl yapılacak olan Kick Boks Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazandı ve ilimizde Kick Boks branşında Milli Takıma gidecek ilk kadın sporcu olacak.

Diğer sporcularımızdan Ardacan Durmuş karşısına çıkan tüm rakiplerini puan farkıyla yenerek şampiyonluğu elde etti. Dilber Doğru ise yarı finale kadar yükselerek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Kick Boks Milli Takım – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Aslan Doğan, “uzun zamandır sporcularımızla planlı,programlı çalışma içerisindeyiz. Dünya kupasında sporcularımızın performansları ve almış oldukları başarıları azmederek çalışmalarımızın sonunda oldu.” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.