MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
4 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

5 Motosiklet Trafikten Men Edildi

Polis Uygulamaları Boşuna Değil

30 Ağustos 2023 Çarşamba 13:30
Okunma
5 Motosiklet Trafikten Men Edildi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerinin yaptığı motosiklet denetimlerinde ilginç bir tablo ortaya çıktı. 29 Ağustos tarihinde yapılan denetimlerde kontrol edilen 88 motosikletten 70’inin eksiği çıkınca cezai işlem uygulandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri yaklaşık 1 aydır özellikle motosiklet kazalarının artmasıyla motosikletler üzerindeki denetimlerine hız verdi. Bu çerçevede şehrin değişik noktalarında sık sık uygulamalar yapılarak hem trafikte eksiği olan motosiklet sürücülerinin eksikleri tamamlanması hem de trafik kazalarının önüne geçilmesi sağlanıyor.

Bu çerçevede 29 Ağustos tarihinde yapılan motosiklet denetimlerinde de ilginç bir tablo ortaya çıktı. Trafik ekipleri motosiklet denetimlerinde 88 motosiklet sürücüsünü kontrol etti. Yapılan denetimlerde 70 motosiklet sürücüne 189 bin 826 lira cezai işlem uygulandı. 5 motosiklet trafikten men edilirken, 1 yakalaması olan motosiklet ise yakalanarak otoparka çekildi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.