MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
20 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

5 Bin Erzak Kolisi İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılacak

BELEDİYE RAMAZAN KOLİLERİNİ DAĞITMAYA BAŞLADI

24 Mart 2023 Cuma 18:45
Okunma
5 Bin Erzak Kolisi İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılacak

Düzce Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan 5 bin erzak kolisinin dağıtımına başlandı. Ramazan ayı boyunca dağıtımları devam edecek erzak kolilerinin yanı sıra dar gelirli ailelerin evlerine sıcak yemek servisi de yapılacak.

Düzce Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere erzak kolisi dağıtımına başlandı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya ve Ramazan ayında yüzlerde tebessüm oluşturmaya devam ediyor. Bu çerçevede erzak kolisi dağıtımına başlayan ekipler, toplam 5 bin adet koliyi ihtiyaç sahipleri ile buluşturacak.

Ekipler, ayrıca önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sıcak yemek hizmetini Ramazan Ayı boyunca da sürdürecek.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.