MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
4 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

40 Başvuru Yapıldı

​​​​​​​AK Parti İl Başkanlığında 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi için İl Belediyesi Başkanlığı için başvuran aday adaylarının tanıtım programı yapıldı.

17 Kasım 2018 Cumartesi 21:55
Okunma
40 Başvuru Yapıldı

AK Parti İl Başkanlığında 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi için İl Belediyesi Başkanlığı için başvuran aday adaylarının tanıtım programı yapıldı.
Tanıtım programı açılış konuşmasında İl Başkanı Hikmet Keskin, “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Düzce Belediye Başkanlığı için aday adayı olan birbirinden kıymetli ve değerli adaylarımızın teşkilatımıza, basınımıza ve kıymetli Düzce halkına tanıtmak maksadı ile burada toplanmış bulunmaktayız. 2004 yerel seçimlerinde 7 başvuru, 2009 yerel seçimlerinde 5 başvuru, 2014 yerel seçimlerinde 9 başvuru, 2018 yerel seçiminde ise 9 aday adayımızın adaylık için başvuruda bulunmuş olması ak partimize teveccühün hiç eksilmeden devam ettiğini göstermektedir. An itibari ile il genelimizde il, ilçe ve belde belediye başkanlıklarımıza 40 tane aday adayımız başvurmuş bulunmaktadır. Bu 40 aday içerisinden 3 tane bayan aday adayımızın bulunması bizleri ayrıca memnun etmiştir.” ifadelerinde bulundu.

Düzce İl Belediye Başkanı Aday Adayları;

Yusuf  Ercan, Murat Caymaz, Orhan Aydın, Aziz Aksoy, Osman Çakır, Salih Pak, Talip Çabukoğlu, Faruk Çakmak, İdris Çalışkan

İlçe Belediye Başkan Aday Adayları;

Akçakoca: Erdoğan Yanmaz,

Cumayeri : Kazım Sağlam, Birol Güzel, Mustafa Lafçı, Kübra Arslan, Akif Eroğlu, Sedat Genç.

Çilimli : Ekrem Kerim Özdemir, Hüseyin Çelebi, Fatma Korkmaz.

Gölyaka : Muzaffer Coşkun, Yakup Demircan, Murat Acar, Mümtaz Faik Genç, İbrahim Keleş.

Gümüşova : Ersoy Gündoğdu.

Kaynaşlı : Adnan Ün, Ahmet Türkmen, Ersin Caner, Nihat Keskin, Osman Usta, Osman Altınışık, Ömer Faruk Toğrul, Arda Ulusoy

Yığılca : Ünzile Baloğlu, Fahri Altınkayık, Fikret Çıracı

Belde Belediye Başkan Aday Adayları;

Boğaziçi: Salih Çavuş, Murat Altınışık.

Beyköy: Musa Küçük, Ali Usta

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.