MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
14 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

26 İlden 394 Sporcu Katıldı

​​​​​​​Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yıldızlar Ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası’nda Düzce Kürsüdeki Yerini Aldı.

28 Mart 2022 Pazartesi 14:43
Okunma
26 İlden 394 Sporcu Katıldı

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası’nda Düzce kürsüdeki yerini aldı.

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Edirne'de düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Edirne Spor Salonu'nda 26 ilden 60 takım ve 394 sporcunun katıldığı şampiyonanın ikinci ve son gününde, bireysel ve takım final müsabakaları yapıldı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Gökhan Cengiz eşliğinde şampiyonaya katılan Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcularından Kevser Nur Dik Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonu oldu. Diğer sporcumuz Ahmet Keskin ise sıralama atışlarında Gençler Salon Türkiye rekoru kırdı.

Sudenaz Biriktir, Kevser Nur Dik ve Beril Zehra Kurttan oluşan Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü takımı Yıldız Kızlar Türkiye Üçüncüsü olarak şampiyonayı tamamladı.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.