MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

11. Düzce Valisi Zülkif Dağlı Görevine Başladı

07.09.2016 tarih 2016/9158 sayılı Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan Valimiz Sayın Zülkif Dağlı, Düzce’ye gelerek göreve başladı.

21 Eylül 2016 Çarşamba 00:12
Okunma
11. Düzce Valisi Zülkif Dağlı Görevine Başladı



07.09.2016 tarih 2016/9158 sayılı Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan Valimiz Sayın Zülkif Dağlı, Düzce’ye gelerek göreve başladı. Sayın Valimizi Valilik önünde Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından karşılandı.
Valimiz Sayın Zülkif Dağlı basın mensuplarına yaptığı açıklamasında; “İlimize geldik başladık hayırlısıyla. İnşallah Mevla’m bize hayırlı hizmetler vermeyi nasip eder. Tabi çok görevimiz var. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. 15 Temmuz’u hepimiz çok ağır bir şekilde yaşadık. Bunun üzerine de milletimiz güzel bir imtihan verdi. Genciyle, yaşlısıyla, her fikirden düşünceden insanıyla çok güzel bir adım atıldı. Burada Valilik olarak en önemli görevimiz başta paralel devlet yapılanması olmak üzere tüm hain unsurlara karşı canla, başla, her şeyimizle millet olarak mücadele etmektir. Bir numaralı görevimiz budur. Ayrıca asayiş, milletimizin huzur ve sükûnunu sağlamak zaten bir numaralı görevimizdir. Bunun haricinde bizim için en önemlisi Düzce’miz zaten belirli bir mesafe kaydetmiş, biz bunu gözlemledik, kendime göreve çalışma ve hazırlıklarımı yaptım.  Düzce’mizin maddi ve özellikle manevi kalkınması için burada elimizden ne geliyorsa tüm Kaymakam arkadaşlarımızla, Vali Yardımcısı arkadaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, tüm siyasi partilerimizle birlikte her şeyimizi ortaya koyup canla başla çalışmamızı yapacağız. Burada biraz farklı bir uygulamamız olacak bu makam kapımızı hiçbir zaman kapalı tutmayacağız. Yapacağımız şeylerden biride bu. Özel Kalem Müdürümüz burada olacak, görevlerini yapacak. Notlarını alacak, görüşmek isteyenlerin ama bunun dışında kapımız her zaman açık olacak. İsteyen vatandaşımız sivil toplum kuruluşu temsilcimiz, herhangi bir siyasi parti temsilcisi, bir köylü vatandaşımız, şuradan geçen bir kişi gelip burada çayımızı içebilecek, talepleri varsa istediğini bize söyleyebilecek ve bu kapı bundan sonra tabi mutlaka bundan öncede öyleydi milletin kapısı olacak arkadaşlar. Milletin makamı haline gelecek, devlet - millet kaynaşmasını bu şekilde gerçekleştirmiş olacağız.  Kapımız her zaman herkese açık olacak.  Önemli olan iyi hizmetler vermek. Makamlar mevkiler gelici – geçici sonuçta. İyi hizmetler vermeyi Allah bize nasip etsin. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. Ve burada tüm siyasi partilerimizden, belediyemizden, üniversitemizden, adli kuruluşlarımızdan, askeri kuruluşlarımızdan, emniyet, mülki idare, vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızdan azami desteği alacağımıza canı yürekten inanıyoruz. Bunun böyle olacağınız düşüyoruz. Hepinize çok saygılar sunuyorum.” İfadelerinde bulundu.
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.