MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

.

Düzce TSO’da 2024 Yılı Bütçesi Kabul Edildi

29 Aralık 2023 Cuma 18:30
Okunma
.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Tanju Acar başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Toplantısında, olağan gündem maddelerinin yanı sıra 2024 yılı bütçe görüşmeleri yapılarak kabul edildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tanju Acar, Aralık ayı içinde incelmesini yaptıkları Manisa’da faaliyette olan Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri projesi ve Düzce OSB’de kurulması planlanan DOSKİM ile ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi. Acar, Manisa’da yaptıkları incelemelerin DOSKİM’in kurulması için önemli olduğunu belirterek, sürecin başından bu yana destek veren Düzce TSO Yönetim Kuruluna, Düzce Valiliğine, Düzce Belediyesine ve Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür etti. Tanju Acar, GGK Batı Karadeniz Bölge Başkanı olan Ferit Mutlu ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gökçe Ülkü Altay’a görevlerinde başarılar diledi.

Açılış konuşmasının ardından Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Aralık ayı faaliyetlerini meclis üyelerine aktardı. Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Aralık ayını ve dolayısıyla 2023 yılını tamamlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Silahlı Kuvvetlerimizin Kuzey Irak’ta gerçekleştirmiş olduğu operasyonlar sırasında şehit olan 12 askerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailesi ve milletimize de başsağlığı diliyorum. Hain terör unsurlarını lanetliyor, Mehmetçiklerimize mücadelelerinde muvaffakiyetler diliyorum.

Aralık ayında yine birçok programda yer aldık. Bahsetmek istediğim ilk konu üyelerimizin ve çalışanlarının yabancı dillerini geliştirebilmeleri adına hem üniversite ile hem de özel kurumlar ile protokoller imzalıyoruz. Üyelerimizin bu güzel imkanlardan faydalanmalarını temenni ediyoruz.

Yine üniversitemiz ile staj protokolü imzaladık. Üyelerimizin nitelikli istihdama erişimini kolaylaştırmak, çalışan adaylarının mesleki eğitimlerini işyerlerinde alabilecekleri staj programları için başvurular başladı. İnternet sitemizden gerekli duyuruya ve linke ulaşabilirsiniz.

Sayın Valimiz ve Sayın Bakanımızla birlikte İzmir Turizm Fuarına katıldık. İlin en önemli üç dinamiği olarak yer aldığımız bu fuarda da en dikkat çeken stantlardan biri olduk. İlimizde ortak turizm dilinin oluşması ve kurumların koordineli çalışması hepimiz adına mutluluk verici bir durum.

TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun davetiyle Yunanistan’da gerçekleştirilen Balkan Odaları Birliği Genel Kurulu’na katıldık. Burada da balkan ülkelerindeki yatırım potansiyelleri üzerine oradaki oda başkanlarıyla ikili görüşmeler yaptık.

Bildiğiniz üzere Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Ferit Mutlu kardeşimiz 13 ilin yer aldığı Batı Karadeniz Bölgesi Genç Girişimciler Kurulu Başkanı oldu. Kendisine bu önemli görevinde başarılar diliyoruz.

Meclis Başkanımız Tanju Acar ve Düzce heyeti Manisa’daki Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri modelini incelediler. Düzce’deki kuruluş çalışmalarına da başladılar. Detaylı bilgiyi birazdan kendisinden dinleyeceğiz.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İbrahim Canpolat ve Meclis Başkanımız Tanju Acar, Sakarya TSO’nun davetiyle Sakarya’nın Yıldızları ödül törenine katıldılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz”

2023 yılının son meclis toplantısı olması dolayısıyla Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, üyelerin ve personelin yeni yılını kutladı.

Toplantıda ayrıca Aralık ayı mali raporları ile mizanları görüşüldü. 2024 yılı taslak bütçesi de meclis tarafından onaylandı.

Meclis toplantısı, meclis üyeleri için hazırlanan hediyelerin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.